پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ بیانیه ایران‌خودرو درباره اجرای برنامه داوطلبانه ارتقای سیستم گرمایشی در محصولات خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا ثبت نام پیش فروش سایپا آغار شد/ آشنایی با قیمت و موعد تحویل شرایط فروش سایپا آبان ۱۴۰۴ قیمت روز گوشت قرمز در ۱۴ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا، سکه و دلار امروز چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ قائم‌پناه: دولت برای هر لیتر بنزین ۳۶ هزار تومان یارانه پرداخت می‌کند پیش بینی قیمت طلا و سکه چهار‌شنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ توضیح رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره اعتراضات به آزمون بانک مرکزی سایت ثبت‌نام حراج سکه/ راهنمای کامل شرکت در حراج سکه ۱۴ آبان آغاز فروش اقساطی کرمان موتور در آبان ۱۴۰۴/ شرایط ویژه برای خریداران KMC X5 و SR3 قیمت گوشت قرمز امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۴ + جدول نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو امروز سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ افزایش نرخ بلیت هواپیما با تغییر نرخ ارز/ ۷۰ درصد هزینه پرواز‌ها دلاری است! تاریخ ۲ نوبت بعدی حراج سکه طلا اعلام شد

واکنش بانک مرکزی به معرفی۳ بانک متخلف در پرداخت وام ازدواج

طبق آمارهای منتشر شده از بانک مرکزی، عملکرد دو بانک ملی و پاسارگاد در پرداخت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳ بالاتر از سهمیه آن‌ها بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 14
کد خبر: ۲۹۱۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  بانک مرکزی در واکنش به صحبت‌ها و نامه‌نگاری‌های معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان و سازمان بازرسی در خصوص کم‌کاری سه بانک ملی، پاسارگاد و پارسیان در پرداخت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳، سهیمه بانک‌ها و عملکرد آن‌ها را منتشر کرد.
بانک مرکزی اعلام کرد که سهمیه ابلاغ شده به هر بانک بر اساس توان تسهیلات‌دهی قرض الحسنه آن بانک تعیین شده و هر بانک ملزم به پرداخت سهمیه ابلاغی در طول سال است.

طبق گزارش بانک مرکزی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از محل منابع قرض الحسنه شبکه بانکی بوده و جذب این منابع بصورت تدریجی صورت گرفته و تابع رفتار سپرده گذاران است، لذا با توجه به عدم امکان پیش بینی رفتار سپرده گذاران، سرعت پرداخت تسهیلات یادشده با توجه به میزان منابع قرض الحسنه هر بانک در مواعد زمانی مختلف، متغیر خواهد بود.

این بانک اعلام کرد که سهمیه ابلاغی به شبکه بانکی از جمله بانک‌های پاسارگاد، پارسیان و ملی ایران به صورت سالانه بوده و حسب اطلاعات دریافتی از سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، عملکرد شبکه بانکی نسبت به سهمیه روزانه در پرداخت تسهیلات یادشده بالغ بر ۱۰۲ درصد است.

عملکرد سه بانک پاسارگاد، پارسیان و ملی ایران نسبت به سهمیه روزانه خود به ترتیب دارای عملکرد ۱۳۷، ۱۱۷ و ۸۶ درصدی بوده و سنجش عملکرد بانک ها نسبت به کل سهمیه روزانه نیازمند بررسی عملکرد آن بانک در پایان سال و مقایسه آن با سال قبل است.

عملکرد بانک های ملی ایران، پاسارگاد و پارسیان در پرداخت تسهیلات ازدواج در سال ۱۴۰۳ (ارقام به میلیارد ریال) به شرح ذیل است:

ـ بانک ملی ایران: سهمیه ازدواج ۲۹۰.۰۰۰ و عملکرد ۳۴۳.۹۱۸ معادل ۱۱۹ درصد

ـ بانک پاسارگاد: سهمیه ازدواج ۱۰.۰۰۰ و عملکرد ۱۹.۲۳۰ معادل ۱۹۲ درصد

ـ بانک پارسیان: سهمیه ازدواج ۲۴.۰۰۰ و عملکرد ۲۰.۵۳۹ معادل ۸۶ درصد

روز گذشته علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از معرفی سه بانک ملی، پارسیان و پاسارگاد به‌عنوان بانک‌های متخلف در پرداخت وام ازدواج جوانان به سازمان بازرسی کل کشور خبر داده بود.

رحیمی گفته بود که این سه بانک در سال ۱۴۰۳ از ایفای تعهدات خود در زمینه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج خودداری کرده‌اند و گزارش آن به‌صورت رسمی به سازمان بازرسی و هیئت انتظامی بانک مرکزی ارسال شده است.

امروز نیز نامه‌ای از سازمان بازرسی به معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان منتشر شد که در آن گفته شده بود بانک‌های ملی ایران، پارسیان و پاسارگاد در خصوص پرداخت وام ازدواج پایین‌ترین میزان تحقق سهمیه‌های تعیین‌شده را در سال ۱۴۰۳ داشته‌اند و مدیران عامل این بانک‌ها به هیئت انتظامی بانک مرکزی معرفی شده‌اند.

سازمان بازرسی تاکید کرده بود که موضوع در حال پیگیری است./همشهری

کلمات کلیدی: بانک مرکزی
ارسال نظر
آخرین اخبار